Sök
Stäng denna sökruta.

Det är hög tid att beställa din studentskylt!

Det är hög tid att beställa din studentskylt!

Välj bland våra mallar och motiv eller rent av gör din egen skylt så ordnar vi med tillverkningen av den.

Så här går det till.
1. Har du redan en digital bild eller skannad bild då mailar du in dessa till oss på tillsammans med nummer på mallen och önskad text och placering på just din studentskylt.

2. Har du bara en pappersbild och ingen möjlighet att skanna den så skickar du den via post till oss tillsammans med önskat nummer på mall och text och placering på studentskylten eller så kommer du in till oss så hjälper vi till med detta.
Adressen är: Reklambutiken i Värmland AB, Dingelsundvägen 32B, 663 34 Skoghall.
Bilden skickar vi tillbaka med plakatet.

3. Efter du skickat in dina bilder/önskemål så skickar vi tillbaka ett korrektur på skylten så du ser att allt blivit som du tänkt dej.
Detta skickar vi via mail så ange din mailadress också.

4. När du godkänt korrekturet så startar vi tillverkningen av din studentskylt, och den skickas från oss efter några dagar med DHL paket och hämtas ut hos ditt utlämningsställe eller hämtas hos oss.

Vår studentskylt är tillverkad i 3 mm skummad PVC och budskapet är laminerat med extra UV skydd, så vår studentskylt är garanterat regnsäker, det kan ju hända att det kommer en skvätt regn på studenten.

Tips och råd
Tänk på att när du ska välja en bild till ditt plakat att den är av bra kvalité. Bilden förstoras mycket och om det är defekter, suddigt, fel exponerat, trasigt m.m. så förstoras även dessa och kommer med i bilden och slutresultatet blir inte så bra.
Ju högre upplösning och/eller klarare/skarpare bild ju bättre blir slutresultatet.
Väljer du att skanna bilden själv så använd så hög upplösning som möjligt minst 200 dpi, blir storleken större än 10 mb skickar du den via skickafilen.se

Läs mer här

Studentskyltar

Nytt
från oss

Vi har semesterstängt

Semesterstängt v29 och v30Kontoret stängt från v28.Du kan maila på respektive mailadress så återkommer vi till dig efter semestern. Slå gärna en signal innan du

Läs mer »