Sök
Stäng denna sökruta.

Mässväggar

Vi förklarar skillnaden mellan mässväggar och eventväggar

När du planerar ditt nästa företagsevenemang, mässa eller utställning, välj den rätta typen av vägg för att effektivt förmedla ditt varumärkes budskap och mål. Inom branschen använder vi ofta två termer: mässväggar och eventväggar. De kan vid första anblicken verka lika, men fyller olika funktioner och passar för olika sorters evenemang. För att optimera din närvaro och maximera din investering, utforskar vi här de unika egenskaperna hos varje typ.

Mässväggar: Skapar Interaktion och Engagemang

Vi designar mässväggar med mässor och utställningar i åtanke. Vårt mål är att ni ska nå ut till och engagera besökare. Därför skapar vi robusta väggar som vi designar enligt era behov. Detta inkluderar modulära komponenter som våra designers anpassar för att omfatta hyllor, displayområden eller teknologiska innovationer såsom skärmar och interaktiva stationer. Lösningen skräddarsyr vi till att locka uppmärksamhet. Således är en mässvägg ett visuellt stöd som stimulerar samtal om dina produkter eller tjänster.

Eventväggar: För Flexibilitet och Synlighet

Eventväggar, å andra sidan, är mångsidiga bakgrunder. Vi skapar dem särskilt till att användas vid en mängd olika evenemang, från presskonferenser till produktlanseringar och företagsmöten. Designen är ofta enklare där vi fokuserar på att maximera varumärkessynlighet genom stora, iögonfallande grafiska framställningar. Eventväggar är lätta att transportera och montera. Därför är de idealiska för evenemang på olika platser.

Snygga och enkla event- och mässväggar

Mässväggar rektangulära

Eventvägg rektangulär

En snygg och modern eventvägg som man enkelt monterar ihop på några få minuter. Vi
levererar den med ställning, brandklassad våd, två spotlights och väska.

STORLEK 230×300 cm

Mässväggar kvadratiska

Eventvägg kvadratisk

En klassisk, kvadratisk, eventvägg i två storlekar som är enkel att montera. Vi
levererar den komplett med ställning, brandklassad våd, två spotlights och väska.

STORLEK 225×225 cm 300×300 cm

Eventbord och mässväggar

Eventbord

Det perfekta eventbordet för alla mässor med både hyllplan och snygg bordsskiva. Vi
levererar det komplett med ställning, våd och väska.

STORLEK 100x100x35 cm

Höra av dig eller besök oss för att beställa en event- eller mässvägg till kommande utställning. Vi har ett brett utbud och lång erfarenhet i branschen och skräddarsyr marknadsmaterial enligt era behov  

Vi finns på Västanvindsgatan. 24 i Karlstad.

Kontakta oss när du behöver mässväggar