Sök
Stäng denna sökruta.

Ljuslådor

Nu tar vi som återförsäljare åt ARE®signs in miljövänliga ljuslådor i vårt sortiment.

Beställ ljuslådor med text

Ljuslådorna väger ungefär en fjärdedel av en traditionell ljuslåda. Det gör dem enklare att montera och dessutom mer miljövänliga. Skyltarna finns både som Panels (moderna) och Contour (fristående konturbokstäver), båda med flertalet olika effekter. Med dessa lådors unika teknik är variationsmöjligheterna nästan obegränsade. Det ger dig möjlighet att skapa en snygg ljuslåda med text som representerar din verksamhet på bästa sätt.

Ljuslådorna är noggrant testade utomhus i nordiskt klimat. De möter därmed alla de kvalitetskrav man har rätt att ställa på en produkt som ska fungera utomhus under många år. Är du i stället intresserad av en variant du kan använda inomhus, klicka vidare här  LED-belysning möjliggör lång livslängd och låg förbrukning. 

Vill du veta mer om våra ljuslådor, eller har du frågor inför din beställning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss! All produktion sker i Sverige.

Varför montera små, lätta dioder i tunga plåtlådor?

Ultralätta ljusskyltar som förenklar allt från hantering till montering.
Skyltarna tillverkas bland annat som Panels och Contour (fristående konturbokstäver).

Varianter av ljuslådor

Contour

Upptäck kraften i skräddarsydd belysning med Contour. Dessa eleganta och fristående konturbokstäver lyfter fram ditt varumärke med en oöverträffad klarhet och stil. Perfekt för att skapa ett iögonfallande skyltfönster eller en inbjudande entré som verkligen representerar din verksamhet. Varje Contour ljuslåda är konstruerad för att stå emot det nordiska klimatet, vilket garanterar långvarig skönhet och prestanda.

Ljuslådor i contour
Ljuslådor panel

Panel

Ge ditt företag en ljus framtid med Panel . Dessa moderna ljuslådor erbjuder en jämn och levande belysning som gör ditt budskap synligt från långt håll, dag som natt. Med lättviktsdesign och energieffektiv LED-teknik är Panel ljuslådor det ekonomiska valet för varje företag. Idealiska för både inomhus- och utomhusbruk, våra Panel ljuslådor är byggda för att imponera och varar länge.

Ljuslådeprogram

Maximera din synlighet med vårt Ljuslådeprogram . Detta omfattande utbud av ljuslådor är skräddarsydda för att möta en mängd olika företagsbehov, från detaljhandel till restauranger och bortom. Vårt Ljuslådeprogram är designat för att erbjuda flexibilitet, med en rad storlekar, former och belysningseffekter att välja mellan. Skapa en unik och inbjudande atmosfär med våra skräddarsydda produkter, alla energieffektiva och byggda för att hålla.

Kontakta oss när du behöver ljuslådor