DOME dekaler

Klistermärke DOME
Sticker ut från konkurrenterna.

Snygga dekaler även kallade 3D-dekaler, domedekaler, epoxydekaler kärt barn har många namn
Domade dekaler ger djup & lyster genom den upphöjda ytan känns extra påkostat.
Domedekaler bra val när du bryr vill ha stil och hållbarhet för dina dekaler.
Du kan få dina dekaler i följande material metallic, vit folie, krom, transparent folie, reflex, 4-färgstryck och självklart med normalhäftande lim eller hårdhäftande lim men även utan lim om det skulle behövas.

Dome dekaler är ett bra sätt att hjälpa ditt varumärke och dina produkter att sticker ut från konkurrenterna.
Till skillnad från en vanlig vinyl dekal, kommer en välvd dekal visa ditt varumärke med ytterligare betoning, som ger din produkt en professionell touch som fångar konsumenternas ögon.

Om du letar efter professionella dome dekaler till ditt företag eller för att märka upp din produkt, låt oss på Reklambutiken i Värmland hjälpa dej med att tillverka snygga domedekaler.
Oavsett om du behöver en dekal med standardform eller en anpassad skuren domad logotyp dekal – med en dekorfärger eller en flerfärgad design –
våra digitalprintrar tillåter oss att producera dome dekaler och etiketter i valfri storlek, form eller färg!

Våra dome klistermärken produceras med en kristallklart, icke-gulnande, UV och slitstark polyuretan som tål flera års användning.
Vi har många sorter av folier att välja mellan, våran standard folie som är självhäftande är perfekt till metall, plast och andra släta eller lätt strukturerade ytor.

Du kanske har redan sett våra dome dekaler någonstans på kylskåpshandtag, datorutrustning, bil, navkapslar och mätutrustning m.m.

Du är också välkommen förbi hos oss om du vill titta närmare på våra produkter.
Vi finns på Örsholmen i Karlstad på Västanvindsgatan 24 mitt emot Ramirent / Stavdal Lift

Kontakta oss så hjälper vi dig