Sök
Stäng denna sökruta.

OM OSS

Vilka är vi?

Reklambutiken i Värmland AB är ett fullserviceföretag inom skyltbranschen med över 50 års samlad yrkeskompetens.Vår målsättning är att förse marknaden med varor och tjänster som håller hög kvalité till ett bra pris.Vi för idag ett mycket brett sortiment av produkter för dessa ändamål.Vi erbjuder kompletta tjänster från idé till monterat och klart på plats.Vår maskinpark består av 3 st storformatsskrivare med en maxbredd av 1600 mm, 1 st Gravyrmaskin 600×600 mm, 1st Lasergravyrmaskin 640x460mm, 3 st skärplottrar, 1 st digital plåtprinter, Transfertryck, kopieringsmaskin, samt verktyg för efterbehandling ex. hålstans, hörnrundare, pelarborr m.m.Vi har även en webbshop där det mesta av vårt sortiment går att beställa.

KVALITÉ

Kvalitetspolicy

Vi sätter alltid kundens krav och förväntningar i centrum.
Det är därför vår uppgift att säkerställa rutiner och arbetsförfarande för att tillgodose kunden med högsta kvalitet och service.
Samtliga anställda är ansvariga för kvalitet och service i alla led: Från första kontakten till leverans av våra produkter och tjänster.

Vårt mål är att leverera rätt produkt i rätt tid och till rätt plats, med goda marginaler.

Trine B Knutsen


Trine B Knutsen

Mail:trine@rbprofil.se

Försäljning fordonsreklam, gravyr, reklamskyltar, papperstryck m.m.

Tel: 054-51 02 14
karlsson


Mikael Karlsson

Mail: mikael.k@reklambutik.se

Tillverkning & produktion

Tel: 054-51 02 41
desiree


Desirée Wallgren

Mail: desiree@rbprofil.se

Kläder och profilprodukter


Tel: 054-774 50 48
Mikael Levin


Mikael Levin

Mail: mikael@reklambutik.se

Tillverkning & produktion

Tel: 054- 202 13 02
magnus olsson


Magnus Olsson

Mail: magnus@rbprofil.se

Operativ chef


Tel: 054-51 02 36

MILJÖ

Miljöarbete

Reklambutiken i Värmland AB eftersträvar att ständigt finna förbättringar inom miljöområdet och att ständigt finna vägar för att minska företagets miljöpåverkan. Vi söker ständigt efter risker till miljöfarliga föroreningar och utsläpp för att kunna minimera dessa. De varor vi distribuerar skall i möjligaste mån vara tillverkade av återvunnet eller återanvändningsbart material. Varor som innehåller miljöfarliga ämnen väljer vi bort så mycket vi kan. Det förbrukningsmaterial som används skall i största möjliga mån vara miljömärkt och förbrukat material skall återvinnas där miljövinster kan uppnås. Kortsiktiga och långsiktiga mål i miljöplanen skall följas upp och uppdateras regelbundet.
Den miljölagstiftning som finns inom det områden företaget verkar skall följas till fullo.

TILLVERKNING

Reklambutiken har egen tillverkning

Reklambutiken har egen tillverkning av reklamskyltar, dekaler, roll-up´s banderoller, graverade skyltar, skyltar i natureloxerad aluminium, vägmärken, gatunmansskyltar, skyltar för industri och nödutrymning m.m.
Vi har det mesta som har med skyltar och reklam att göra, hittar du inte det du söker på våran sida, slå oss en signal så pratar vi lite reklam.
Se mer i våran webbshop eller kontakta oss för frågor och rådgivning.

Vi finns på Västanvindsgatan 24 i Karlstad.