Sök
Stäng denna sökruta.

Reklamskyltar

Vi ser till att du syns och fixar allt du behöver i skyltväg.

Hos oss hittar du ett brett utbud reklamskyltar- från företagsskyltar och gatupratare till industriskyltar och butiksskyltar. Med oss vid din sida får du alltid bästa möjliga resultat.

reklamskyltar

Våra reklamskyltar passar alla ändamål

Behöver du en liten entréskylt vid ingången eller en stor reklam-/företagsskylt på fasaden så är plana eller kantbockade plåtskyltar ett utmärkt alternativ. Av vitlackad aluminiumplåt (s.k. reklamplåt) kan vi skapa skyltar som förbättrar din reklam.

De största måtten utan skarv är 2450×1200 mm för kantbockade, och 2500×1250 mm för plan, sedan är det bara att skarva. Alla skyltar kan fås med flerfärgstryck i både reflekterande och oreflekterade material.

Kantbockade plåtar i håltagen vägverksplåt med förstärkningslist är den perfekta skylten som håller för det hårda klimatet som finns bredvid en trafikerad väg. Tål snösprut mycket bra.

Gör din beställning redan idag

Vill du beställa reklamskyltar eller trottoarpratare som möter dina önskemål och behov? Då ska du kontakta oss på Reklambutiken i Värmland! Du kan även besöka oss, våra lokaler på Västanvindsgatan 24 i Karlstad.

Kontakta oss för att beställa reklamskyltar