Reklamskyltar

Se till att synas. Reklamskyltar, företagsskyltar, gatupratare, industriskyltar och butiksskyltar – Vi fixar allt du kan behöva i skyltväg. Med oss vid din sida får du alltid bästa möjliga resultat.

Behöver du en liten entréskylt vid ingången eller en stor reklam-/företagsskylt på fasaden så är plana eller kantbockade plåtskyltar ett utmärkt alternativ. Av vitlackad aluminiumplåt (s.k. reklamplåt) kan vi skapa skyltar som förbättrar din reklam.

De största måtten utan skarv är 2450×1200 mm för kantbockade, och 2500×1250 mm för plan, sedan är det bara att skarva. Alla skyltar kan fås med flerfärgstryck i både reflekterande och oreflekterade material.

Kantbockade plåtar i håltagen vägverksplåt med förstärkningslist är den perfekta skylten som håller för det hårda klimatet som finns bredvid en trafikerad väg. Tål snösprut mycket bra.

Kontakta oss

Vill du beställa reklamskyltar eller trottoarpratare som möter dina önskemål och behov? Då ska du kontakta oss på Reklambutiken i Värmland! Du kan även besöka oss, våra lokaler på Västanvindsgatan 24 i Karlstad.